Nu startar Open gym!

Vi har under tidigare termin fått många frågor om möjligheten att träna mer, och nu kan vi äntligen presentera Open gym!

En lördag i månaden håller vi Vipeholmshallen öppen för träning. Olika uppställningar för gymnastikträning byggs upp och flera tränare finns i hallen för att hjälpa dig med vad just du vill träna på. Kanske vill du öva på bakåtkullerbytta, finslipa din flickis eller lära dig ett nytt stunt eller hopp? Möjligheterna är stora och det är du som sätter gränserna!

Datum:
20 februari kl. 16-18
20 mars kl. 16-18
17 april kl. 16-18
15 maj kl. 16-18

Vi startar med en gemensam uppvärmning och har en gemensam stretch på slutet. Det är även möjligt att komma senare eller gå tidigare, och då ansvarar man själv för uppvärmning och/eller stretch (men det är självklart okej att be en tränare om hjälp).

Träningen är öppen för alla medlemmar i föreningen och är helt kostnadsfri. Anmälan görs till proathleticssweden@gmail.com senast torsdagen innan tillfället. Hoppas vi ses!

Observera att ett tillfälle kan komma att ställas in vid mycket få deltagare. Skulle det ske får ni information på mail.

Lämna ett svar