Sommaruppdatering

Hej alla sommarglada cheerleaders!

Vi hoppas ni har haft ett härligt sommarlov hittills och att ni har många roliga sommaraktiviteter inplanerade framöver. Styrelsen arbetar för fullt med bland annat prova på-tillfällen i sommar, en föreningskollektion och såklart även mycket planering inför höstens lag och grupper.

Vi kan med glädje bekräfta att vi som förening fått träningstider i en ny hall! Vi kommer från och med höstterminen träna i ISLK-hallen i centrala Lund. ISLK-hallen ligger precis bredvid Botaniska trädgården och är bara några år gammal. Vi ser fram emot nya äventyr och att fortsätta föreningens utveckling i den nya hallen.

Träningstider för höstterminen kommer släppas i början/mitten av augusti. Strax efter det kommer vi öppna anmälan. Vi hade hoppats att kunna släppa informationen redan nu, men vi inväntar fortfarande besked från kommunen gällande en eventuell ytterligare vardagstid. Innan vi vet säkert kan vi som ni säkert förstår inte spika alla träningstider.

De lag och grupper vi planerar att starta upp kommer vi släppa inom kort. Håll utkik här på hemsidan och på våra sociala medier för att inte missa något!

Med det vill styrelsen och tränarna önska er alla en riktigt trevlig midsommar, så ses vi snart igen!

Hälsningar,
Lund Cheerleadingförening Pro Athletics

Kommentera