Prova på cheerleading!

Lund Cheerleadingförening Pro Athletics är en nystartad idrottsförening i Lund. Cheerleading är en fartfylld sport som består av stunt, pyramider, volter, hopp och dans och som passar alla kön. Hos oss är alla välkomna! Vi har grupper för barn och ungdomar från 7 år.

Nu erbjuder vi två prova på-tillfällen där du har möjlighet att testa på den roliga sporten cheerleading! Vi håller till i Stadsparken i Lund på gräsytan bredvid skateboardparken, precis vid Mejeriet. Kom i oömma kläder och sätt upp håret om ditt hår är långt. Ta gärna av ev. smycken och glöm inte bort vattenflaskan om det är soligt och varmt.

Vi kommer att testa på stunt, gymnastik, hopp och dans. Alla barn och unga från 7 år och uppåt är välkomna!

Dagar och tider:
Lördag 8 augusti kl. 11-13
Söndag 9 augusti kl. 13-15

Du behöver inte vara med hela tillfället, det går bra att komma och gå när du vill. Ingen anmälan krävs och tillfället är helt gratis!

Kommentera