Prova på till våra tävlingslag!

Vårterminen är snart slut och det är dags att blicka framåt mot hösten och nästa säsong. Är du intresserad av att vara en del av något av föreningens tävlingsförberedande lag eller tävlingslag nästa säsong? Söndag den 29 maj erbjuder vi en prova på-träning där alla som är intresserade av tävlingscheerleading är välkomna. Man behöver inte ha varit med i Pro Athletics tidigare för att vara med, så ta med kompisarna och kom och häng i hallen med oss!

Tider:

Tävlingsförberedande lag (födda 2014-2010): 15:00-17:00
Junior level 1 (födda 2010-2006): 15:00-17:00
Senior level 3 (Födda 2005 och senare): 17:00-19:00

Vi håller till i ISLK-hallen i centrala Lund. Adress och vägbeskrivning hittar du under fliken ’Info för medlemmar’ -> ’Hallar’.

Anmälan:

Anmälan görs via DETTA FORMULÄR. Några dagar innan prova på-tillfället kommer du få en påminnelse och lite mer information utskickat till den mailadress du angivit i formuläret. OBS! Det är superviktigt att alla som deltar anmäler sig i förväg så vi kan säkerställa att alla deltagare är försäkrade.

Om lagen:

Du hittar mer information om de lag vi kommer ha nästa säsong samt hur anmälan går till under flikarna ’Info för medlemmar’ -> ’Inför höstterminen 2022’ och ’Börja hos oss’ -> ’Träningslag’, ’Tävlingsförberedande lag’, ’Tävlingslag’.

Vi frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er till oss på info@proathleticscheer.se. Hoppas vi ses!

Lämna ett svar