Vi byter till SportAdmin!

Föreningen har i början av januari 2023 ingått avtal med SportAdmin och deras tjänst Kansliservice. Vi är väldigt glada över detta samarbete och ser fram emot att fortsätta utveckla vår förening med stöd i det nya systemet.

Bytet till SportAdmin kommer underlätta administrationen för våra idéellt engagerade föreningsaktiva avsevärt. Systemet är till stor del automatiserat och täcker i stort sett alla föreningens behov av funktioner. Det innebär att vi kan arbeta nästan uteslutande i samma system för alla delar delar av verksamheten.

För dig som medlem innebär bytet att dina uppgifter numera finns i SportAdmin istället för laget.se. Framtida mailutskick kommer genom SportAdmin och anmälan samt återanmälan kommer ske i deras system. Du får även tillgång till SportAdmins medlemsapp, där du kan se kommande träningar, närvarostatistik, meddela frånvaro och se tidigare utskick samlat på ett ställe. Appen synkroniserar med andra föreningar som använder SportAdmin så om du har fler barn eller fler aktiviteter i veckan samlas all information på samma ställe. Appen finns där appar finns och heter just “SportAdmins MedlemsApp”.

Att byta system är ett stort arbete som kommer pågå under flera veckor. Vi ber dig ha överseende med eventuella störningar eller om något ser märkligt ut. Om du som medlem har några frågor om bytet till SportAdmin är du välkommen att kontakta oss på info@proathleticscheer.se.

Lämna ett svar