Föreningsdag 2022

Lördagen den 22 oktober håller vi vår första föreningsdag! Det kommer bli en fullspäckad eftermiddag med roliga aktiviteter för aktiva medlemmar såväl som föräldrar och anhöriga.

Dagen kommer starta med en tipsrunda om cheerleading för barnen men som anhöriga gärna får hänga med på. Efter rundan går vi tillbaka till ISLK- hallen för lekar, stunt, volter, pyssel och massvis av annat skoj. Avslutningsvis kommer vi att bjuda på mellanmål innan vi säger hejdå för dagen. Visst låter detta som en superkul dag för att lära känna nya kompisar i föreningen? Det hoppas vi! Vi rekommenderar att äta lunch innan ni anländer till hallen.

När: 22/10 kl 14-17
Var: ISLK-hallen 
Klädsel: Träningskläder
OSA: Senast torsdag 20/10. Skriv den aktivas namn, lagtillhörighet och hur många ni blir. Det är viktigt att detta framgår så att vi kan räkna med hur mycket mat som behövs köpas in, dela in i grupper etc. 

Meddela gärna matpreferenser till oss i samband med OSA.

Är du förälder eller anhörig och vill hjälpa till under dagen uppskattas det mycket! Eller jobbar du på ett företag som kan sponsra med frukt, korv eller annan fika? Hör isåfall av dig till felicia.proathletics@gmail.com senast torsdag 20/10.

Vid frågor, kontakta oss via felicia.proathletics@gmail.com

Vi ses på lördag!

Varma hälsningar
Felicia och Tiffany
Projektledare Föreningsdag 2022