Tränare

Vi har sju stycken tränare i föreningen, samtliga utvalda för sitt engagemang för cheerleading och kunskap om sporten. Tränarna utbildas kontinuerligt internt samt externt genom Svenska Cheerleadingförbundet och RF-SISU.

Alexandra Seger – Ivy och Senior 3
De flesta i föreningen känner Alexandra som Lexi. Lexi är tränare för vårt tävlingsförberedande lag Ivy och vårt senior level 3-lag. Lexi kommer från Österrike där hon tränat cheerleading i många år, men har bott i Sverige sedan 2018. Lexi är även ledamot i styrelsen.

Ebba Carlsson – Fame och Junior 1
Ebba är tränare för träningslaget Fame och tävlingslaget Junior level 1. Ebba kommer från Lund men hennes erfarenhet i cheerleading kommer från en förening i Malmö där hon varit både aktiv och tränare i flera år.

Felicia Leandersson – Fame och Junior 1
Felicia är tränare för två av föreningens lag, tävlingsförberedande Ivy samt Junior level 1. Felicia kommer från Göteborg där hon tidigare varit tränare för nybörjarlag såväl som för tävlingslag på nationell nivå. Hon har också varit aktiv sedan 2013. Felicia är även ledamot i styrelsen.

Linda Lamorell – Ivy
Linda är tränare för Ivy, föreningens tävlingsförberedande lag. Hon har själv tränat cheerleading i sex år och innan hon började hos oss har hon varit tränare i både gymnastik och cheerleading i totalt 3 år.

Linnea Lundh Edling – Dash och Flash
Linnea är en av våra nyaste tränare. Hon är tränare för Dash och fortsättningslaget Flash. Linnea introducerades till cheerleading i Pro Athletics och har varit aktiv sedan föreningen startade. Säsongen 22/23 blir hennes första säsong som tränare.

Molly Fridlund – Dash och Flash
Även Molly är ny tränare i föreningen. Tillsammans med Linnea är hon tränare för Dash och fortsättningslaget Flash. Molly introducerades till cheerleading i Pro Athletics och säsongen 22/23 blir hennes första säsong som tränare.

Rebecca Dahlquist – Fame, Junior 1, Senior 3 och huvudtränare
Rebecca är grundare och ordförande för Pro Athletics. Hon är också tränare för träningslaget Fame och två av föreningens tävlingslag – Junior level 1 och Senior level 3. Rebecca kommer från Uppsala där hon varit tränare sedan 2010 och hon är även regeldomare samt förtroendevald i Svenska Cheerleadingförbundet.

Tiffany Caminger – Ivy
Tiffany är tränare för tävlingsförberedande laget Ivy. Hon Kommer från Stockholm där hon varit både tränare och aktiv i vår vänförening Action Athletics. Tiffany har också varit med i svenska mixade landslaget i cheerleading.