Tränare

Vi har åtta stycken tränare i föreningen, samtliga utvalda för sitt engagemang för cheerleading och kunskap om sporten. Tränarna utbildas kontinuerligt internt samt externt genom bland annat Svenska Cheerleadingförbundet och RF-SISU.

Tränare säsongen 22/23

Alexandra Seger – Ivy
De flesta i föreningen känner Alexandra som Lexi. Lexi är tränare för vårt tävlingsförberedande lag Ivy. Lexi kommer från Österrike där hon tränat cheerleading i många år, men har bott i Sverige sedan 2018. Lexi är även ledamot i styrelsen.

Elin Bengtsson – Ace
Elin är tränare för tävlingslaget Ace. Elin kommer från Västerås där hon varit huvudtränare i många år, och har stor erfarenhet från föreningslivet. Hon har även varit aktiv på elitnivå. Elin är även bedömningsdomare i Svenska Cheerleadingförbundet.

Ida Carlsson – Dash
Ida är tränare för träningslaget Dash tillsammans med Linnea och Molly. Ida har tidigare tränat cheerleading i Malmö i många år, där hon även varit tränare för barnlag. Säsongen 22/23 är hennes första säsong med Pro Athletics.

Linda Lamorell – Ivy
Linda är tränare för Ivy, föreningens tävlingsförberedande lag. Hon har själv tränat cheerleading i sex år och innan hon började hos oss har hon varit tränare i både gymnastik och cheerleading i över tre år.

Linnea Lundh Edling – Dash
Linnea är en av våra nyaste tränare och hon är tränare för Dash. Linnea introducerades till cheerleading i Pro Athletics och har varit aktiv sedan föreningen startade. Säsongen 22/23 blir hennes första säsong som tränare.

Molly Fridlund – Dash och Flash
Även Molly är ny tränare i föreningen. Tillsammans med Linnea är hon tränare för Dash och även fortsättningslaget Flash. Molly introducerades till cheerleading i Pro Athletics och säsongen 22/23 blir hennes första säsong som tränare.

Rebecca Dahlquist – Fame, Ace och huvudtränare
Rebecca är grundare och ordförande för Pro Athletics. Hon är också tränare för träningslaget Fame och junior level 1-laget Ace. Rebecca kommer från Uppsala där hon varit tränare sedan 2010 och hon är även regeldomare i Svenska Cheerleadingförbundet.

Tiffany Caminger – Ivy
Tiffany är tränare för tävlingsförberedande laget Ivy. Hon Kommer från Stockholm där hon varit både tränare och aktiv i vår vänförening Action Athletics. Tiffany har även varit med i det svenska mixade landslaget i cheerleading.