Tränare

Vi har sju stycken tränare i föreningen, samtliga utvalda för sitt engagemang för cheerleading och kunskap om sporten. Tränarna utbildas kontinuerligt internt samt externt genom Svenska Cheerleadingförbundet och RF-SISU.

Alexandra Seger – Fame och Ivy
De flesta i föreningen känner Alexandra som Lexi. Lexi är tränare för Fame, vårt träningslag för barn 10-12 år, samt för vårt tävlingsförberedande lag Ivy. Lexi kommer från Österrike där hon tränat cheerleading i många år, men har bott i Sverige sedan 2018. Lexi är även ledamot i styrelsen.

Felicia Leandersson – Heat och Flash
Felicia är tränare för två av föreningens träningslag, Heat (12+ år) och fortsättningslaget Flash. Felicia kommer från Göteborg där hon tidigare varit tränare för nybörjarlag såväl som för tävlingslag på nationell nivå. Hon har också varit aktiv sedan 2013. Felicia är även ledamot i styrelsen.

Linda Lamorell – Dash
Linda är tränare för Dash, föreningen träningslag för barn 7-9 år. Hon har själv tränat cheerleading i sex år och innan hon började hos oss har hon varit tränare i både gymnastik och cheerleading i totalt 3 år.

Louise Rehme – Dash och Flash
Även Louise är tränare för Dash, men hon är också tränare för fortsättningslaget Flash. Louise kommer från Stockholm där hon själv tränat cheerleading i flera år.

Rebecca Dahlquist – Fame, Ivy och huvudtränare
Rebecca är grundare och ordförande för Pro Athletics. Hon är också tränare för träningslaget Fame och tävlingsförberedande laget Ivy. Rebecca kommer från Uppsala där hon varit tränare sedan 2010 och hon är även regeldomare samt aktiv i Svenska Cheerleadingförbundet.

Rebecka Eldh – Heat och Flash
Rebecka är tränare för vårt träningslag för ungdomar 12+ år och för fortsättningslaget Flash. Rebecka kommer från Jönköping, där hon varit tränare sedan 2016. Rebecka är även ledamot i styrelsen.

Tiffany Caminger – Fame och Ivy
Tiffany är tränare för träningslaget Fame och tävlingsförberedande laget Ivy. Hon Kommer från Stockholm där hon varit både tränare och aktiv i vår vänförening Action Athletics. Tiffany har också varit med i svenska mixade landslaget i cheerleading.