Vårterminen 2023

Cheerleadingen har nu börjat och vi hoppas ni är lika taggade som vi är! Här hittar ni information om anmälan, träningstider, kostnader och annat som kan vara bra att veta, både för nya medlemmar och de som tränat hos oss tidigare.

Nytt år, nytt administrationssystem
Pro Athletics har erbjudit träning i cheerleading i Lund sedan hösten 2020. När träningarna startade i Vipeholmshallen hade vi drygt 40 anmälda, och träningsavgiften fick betalas till ett privatkonto. Nu 2,5 år senare har vi bytt hall, fått mattor, arrangerat vår första föreningsdag, startat tävlingslag och blivit hela 135 medlemmar. Det är en ökning med över 300 %! Vårt tidigare administrationssystem har hjälp oss ta föreningen dit vi är idag, men nu ska vi ta oss framåt. Därför har styrelsen beslutat att ingå avtal med SportAdmin och deras tjänst Kansliservice. Vi är väldigt glada över detta och ser fram emot att arbeta i ett system som är anpassat för vår sport och som leder till minskad manuell administration för våra ideellt engagerade föreningsaktiva. Ni kan läsa mer om bytet här.

Att byta system tar tid. Därför öppnar anmälan till vårterminen senare än vanligt. Vi gör vårt bästa för att få igång allting så snart som möjligt.

Anmälan

Anmälan är stängd.

Alla som vill träna cheerleading med oss i vår behöver göra en anmälan. Eftersom vi har ett nytt administrationssystem gäller detta även er som tränat med oss under hösten, och ni som skickat in en intresseanmälan på vår hemsida. Undantaget är aktiva inom tävlingsverksamheten.

Anmälan kommer ske i SportAdmins bokningsfunktion. Betalning av medlems- och träningsavgiften sker i samband med anmälan och görs med kort, Swish eller mot faktura. Det är även möjligt att delbetala.

Lag och träningstider

Dash 7-9 år: Måndagar kl. 17:00-18:00
Fame 10-12 år: Måndagar kl. 17:00-18:00
Flash 9-12 år (fortsättningslag): Söndagar kl. 15:15-16:45 OBS ny tid!
Heat 12+ år: Laget är tyvärr pausat på grund av tränarbrist

Alla träningslag tränar i ISLK-hallen. Adress och vägbeskrivning finns under Info för medlemmar > Hallar i menyn.

Ivy, Ace och A-team tränar samma tider som vanligt.

Terminstider
Flash börjar träna v. 4 (29/1) och tränar fram till och med v. 21.
Dash och Fame börjar träna v. 5 (30/1) och tränar fram till och med v. 22
Vi är lediga på sportlovet v. 8 och påsklovet v. 14.
Våruppvisning för hela föreningen den preliminärt den 22 eller 29 april (dagtid/eftermiddag).

Avgifter

Medlemsavgift: 100 kr per kalenderår
Träningsavgift Dash och Fame: 900 kr per termin
Träningsavgift Flash: 1080 kr per termin

Licens och försäkring ingår i träningsavgiften.

Vill du vara med och stödja föreningen ytterligare kan du bli stödmedlem för 100 kr per kalenderår. Medlemskapet ger dig även rösträtt och valbarhet på föreningens årsmöte.

FAQ – Svar på vanliga frågor

Vilket lag ska jag anmäla mig/mitt barn till?
Våra träningslag är uppdelade efter ålder och vi rekommenderar att ni anmäler er enligt fyllda år. Exempel: Anna fyller 10 år i juli 2023. Vårterminen 2023 anmäler hon sig till Dash 7-9 år. Du som tränat med oss i minst en termin och haft god träningsnärvaro är välkommen att anmäla dig till fortsättningslaget Flash.

Om du är osäker på vilket lag du ska anmäla till kan du höra av dig till oss på info@proathleticscheer.se så hjälper vi dig.

Vad ska man ha på sig när man tränar cheer?
Bekväma träningskläder och träningsskor för inomhusbruk. Skorna får gärna ha slät sula, det är skönare för händer och ben när vi lyfter upp varandra i luften. Du kan hitta mer information om kläder och skor HÄR.

Känner alla i laget redan varandra?
Nej! Det börjar nya aktiva i lagen varje termin. Vissa känner varandra sedan innan, medans andra inte känner någon. Kanske träffar du en ny bästa kompis på träningen?