Nyheter

Styrelsen vill bli fler!

Lund Cheerleadingförening Pro Athletics grundades år 2019 med syfte att erbjuda boende i Lund och kringliggande kommuner möjligheten att uppleva den fantastiska sport som cheerleading är. Idag är vi ca 60 st medlemmar i åldrarna 6 till 43 år. Våra träningsgrupper tränar en gång per vecka och till hösten kommer vi utöka vår verksamhet med… Fortsätt läsa Styrelsen vill bli fler!

Nu startar Open gym!

Vi har under tidigare termin fått många frågor om möjligheten att träna mer, och nu kan vi äntligen presentera Open gym! En lördag i månaden håller vi Vipeholmshallen öppen för träning. Olika uppställningar för gymnastikträning byggs upp och flera tränare finns i hallen för att hjälpa dig med vad just du vill träna på. Kanske… Fortsätt läsa Nu startar Open gym!

Datum för årsmöte

Välkomna till föreningens årsmöte lördagen den 17 april kl. 10:00. Årsmötet genomförs digitalt genom zoom och anmälan öppnar ca en månad innan årsmötet. Föreningens verksamhetsplan och stadgar finns här på hemsidan under fliken Om oss – Föreningen i menyn. Eventuella motioner mailas till styrelsen (proathleticssweden@gmail.com) senast 16 februari. Vi hoppas att många av er vill… Fortsätt läsa Datum för årsmöte

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.