Våra lag

Cheerleading är en mycket teknisk sport som kräver både styrka och mod. För att säkerställa en säker och givande utveckling för alla våra aktiva är vår verksamhet strukturerad i olika typer av stegar och utvecklingskurvor. Till vårterminen 2021 kommer vi erbjuda träningsgrupper för olika åldrar som tränar på terminsbasis. I framtiden kommer vi även starta upp tävlingsförberedande lag och tävlingslag som tränar på säsongsbasis. Riktlinjer och förutsättningar för våra olika grupper och lag kan du läsa om här. 

Vårterminen 2021 kommer vi starta följande grupper:

Grupperna passar både dig som tränar cheerleading tidigare och dig som är nybörjare, då vi individanpassar träningen. Träningarna är uppbyggda på ett lekfullt sätt med mycket pepp och glädje, samtidigt som vi noggrant lär oss cheerleading från grunden.

Träningarna startar den 17e januari och pågår fram till 16e maj, med uppehåll 21/2 och 4/4. På grund av nya coronarestriktioner har Lunds Kommun beslutat att stänga alla idrottshallar fram till 24/1. Terminen startar därför 31a januari och pågår fram till 30e maj.

Söndagen 23/5 planerar vi att ha en våruppvisning och gemensam avslutning med alla lag.

Anmälan öppnar 10e december klockan 10:00. Välkomna!